Foça Kent Konseyinin Protokol Turu

Foça Kent Konseyi'nin Protokol Turu

Foça Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Konsey Başkanı Orhan Gürer başkanlığında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi makamlarında ziyaret etti.

- Foça Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Konsey Başkanı Orhan Gürer başkanlığında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi makamlarında ziyaret etti.

Foça belediyesi ziyaretinde Konsey Başkanı Orhan Gürer, Kent Konseyi'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve yeni projelerle Foça için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise Kent Konseyi'nden istekleri olacağını sokak ve mahalle temsilcileri belirleyerek sorunlara hızlı müdahale etmek istediklerini, ençok şikayet aldıkları işgaliyelerle ilgili 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren köklü önlemler alacaklarını herkesin görüşünü alarak sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edeceklerini söyledi. Demirağ, Foça Belediyesi'nin faaliyetleri konusunda da konseyi bilgilendirdi.

Foça Kent Konseyi’nin Yürütme Kurulu Üyeleri daha sonra Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Ulugölge üyeleri karşıladı ve kısa bir sohbetin ardından Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Kent Konseyi ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi .

Foça Kaymakamı Ulugölge, Kent Konseyi olarak yapılan faaliyetlere her zaman destek olacaklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konseyi Foça ile ilgili projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

FOÇA KENT KONSEYİ'NİN PROTOKOL TURU

FOÇA KENT KONSEYİ'NİN PROTOKOL TURU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.