Foçalı Öğrencilerden Başkanı Terleten Sorular

Foçalı Öğrencilerden Başkanı Terleten Sorular

Bedia Midilli İlkokulu Öğrencileri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

- Bedia Midilli İlkokulu Öğrencileri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mart ayında yapılan yerel seçimlerden sonra 3. Kez seçilerek başkanlık koltuğuna tekrar oturan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaretçilerinin ardı kesilmiyor. Foça Bedia Midilli İlkokulu Öğrencileri, Okul Müdürleri Yılmaz Eryılmaz, Öğretmenleri Seçil Atılgan ile birlikte Sosyal Bilgiler dersi kapsamında belediye ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Foça Belediyesini ziyaret etti. 20 öğrenciden oluşan grup, Başkan Demirağ’ı makamında ziyaret ettikten sonra zor sorular sordular.

Belediye çalışmaları, önümüzdeki 5 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, yaşadıkları mahallelerdeki çocuk parklarının da çevre güvenliğinin artırılmasını istediler.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye hizmetlerinin çevre, temizlik, zabıta, imar gibi konulardan olduğunu belirterek, “Foça’mızın gelişmesi için çok çalışıyoruz. Belediye Meclisimizin aldığı kararları hayata geçirirken, vatandaşlarımızın beklentilerini de göz önünde bulunduruyoruz” dedi. Bu dönem özellikle Turizme ağırlık vereceklerini vurgulayan Başkan Gökhan Demirağ, “Yeni dönemimizde Foça’yı sadece deniz, güneş ve kum olmaktan çıkararak uluslar arası turizm alanında da tanınır hale getirecek projeleri hayata geçireceğiz. Athena Tapınağı, Sanat Sokakları, Arkeoloji Kenti açık hava müzesi, spor turizmi gibi iddialı projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Başkan Demirağ, çocuk parklarındaki güvenlik önlemleri hakkında ise yerinde yapacakları incelemeler neticesinde alınması gereken bütün önlemlerin alınacağını söyledi.

FOÇALI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANI TERLETEN SORULAR

FOÇALI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANI TERLETEN SORULAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.