Foçalı Otobüsçüler Terörü Lanetledi

Foçalı Otobüsçüler Terörü Lanetledi

İzmir’in Foça İlçesi’nde otobüsçü ve minibüsçüler konvoy oluşturarak teröre lanet eylemi yaptı. Terörün ayrışmalarını değil daha çok birleşmelerini sağladığını vurgulayan katılımcılar “yılmayacağız, y...

İzmir’in Foça İlçesi’nde otobüsçü ve minibüsçüler konvoy oluşturarak teröre lanet eylemi yaptı. Terörün ayrışmalarını değil daha çok birleşmelerini sağladığını vurgulayan katılımcılar “yılmayacağız, yıkılmayacağız” mesajı verdi.

Akşam saatlerinde ilçe merkezindeki terminalde başlayan eyleme Foça Birlik ve Foça Otobüsçüler Kooperatifi üyesi otobüsçü ve minibüsçüler katıldı. Eylem öncesi konuşan Foça Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Diker, terör belasının devletimize ve milletimize kast ettiğini, her gün canımızı yaktığını, güvenlik güçlerimizi ve masum insanlarımızı katlettiğini belirterek Foçalı Şoför esnafı olarak terörü ve teröristleri lanetlediklerini söyledi.

Diker, “Bizler Atatürk ve silah arkadaşlarının, şehit ve gazilerimizin kurduğu Cumhuriyetimizin yanındayız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Biribirimize daha sıkı sarılacak, kökü kazınıncaya kadar terörle mücadele edeceğiz. Terörü, teröristi, destekçisini lanetliyoruz. Biz vatanları işgal altındayken bile ayağa kalkıp düşmanı İzmir’den denize döken bir milletiz. Millet olarak bu belanın da üstesinden geleceğiz. Ne mutlu Türk’üm diyene" dedi.

Konuşmanın ardından üzerleri Türk bayrakları ile donatılmış 50 dolayında minibüs korna çalarak ilçe sokaklarında tur attı. Tur sırasında vatandaşlar da minibüsçülere alkışlarıyla destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.