Forum Bornova’da bu hafta hayaller konuşuluyor

Forum Bornova’da bu hafta hayaller konuşuluyor

Özel temalarıyla çocukların eğlenirken öğrenmesini hedefleyen Forum Bornova Çocuk Kulübü, etkinliklerin bu haftaki konusunu ’Hayallerimiz’ olarak belirledi.İzmir alışveriş merkezlerinden Forum Bornova...

Özel temalarıyla çocukların eğlenirken öğrenmesini hedefleyen Forum Bornova Çocuk Kulübü, etkinliklerin bu haftaki konusunu ’Hayallerimiz’ olarak belirledi.

İzmir alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, minikler için eğlenceli çocuk kulübü etkinliklerine ’hayallerimiz’ temasıyla devam ediyor. 23-24 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova’yı ziyaret edecek olan çocuklar, konuk yazarla birlikte hayallerini hikayelere dönüştürecek ve resim öğretmeni eşliğinde kendi hikayelerini resimleyecek. Etkinliklerde miniklere, “Nasıl bir okul istersin?”, “Nasıl bir ev hayal ediyorsun?” ya da “Çok eğlenceli bir yolculuk hayal etsek, o yolculukta nasıl maceralar yaşanırdı?” gibi sorular sorulacağı ifade edildi. Çocukların da bu sorulara verdikleri cevaplarla kendi hikayelerini yazacağı ve resimler çizeceği belirtildi.

Alışveriş merkezi yetkilileri de, eğlenceli ve hayal dolu bir hafta sonu için tüm İzmirli çocuklar Forum Bornova’ya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.