Forum Bornova’da evcilik oynama zamanı

Forum Bornova’da evcilik oynama zamanı

Özel temalarıyla hem çocukların, hem büyüklerin dikkatini çeken Forum Bornova Çocuk Kulübü, bu haftada çocukları evcilik oyunuyla bir araya getirecek.Forum Bornova, minikler için öğreten ve eğlendiren...

Özel temalarıyla hem çocukların, hem büyüklerin dikkatini çeken Forum Bornova Çocuk Kulübü, bu haftada çocukları evcilik oyunuyla bir araya getirecek.

Forum Bornova, minikler için öğreten ve eğlendiren çocuk kulübü etkinliklerine ev yaşamı temasıyla devam ediyor. 19-20 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova’yı ziyaret edecek olan çocuklar, bu kezde konuk seramik sanatçısıyla birlikte minik hayvan figürleri, oyuncak tabaklar, bardaklar ve istedikleri figürde oyuncak eşyalar yapacak. Kendi ürettikleri seramik oyuncaklarla ve yeni tanışacakları arkadaşlarıyla büyük bir evcilik oyunu oynayacak olan çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirecek. Eğlenceli bir hafta sonu için tüm İzmirli çocukları Forum Bornova’ya davet eden yetkililer, etkinlikler kapsamında çocukların yelpazelerde yapacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.