Forum Magnesia Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılıyor

Forum Magnesia Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılıyor

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerin karşısına ışıl ışıl dekorlarla çıkıyor.Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte alışveriş merkezleri yeni yıl hazırlıklarına...

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerin karşısına ışıl ışıl dekorlarla çıkıyor.

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte alışveriş merkezleri yeni yıl hazırlıklarına başladı. Yeni yıla ışıl ışıl girmek isteyen Forum Magnesia Alışveriş Merkezi de bu kapsamda başarılı bir dekorasyon hazırlayarak ziyaretçilerini karşılıyor. Led ışıklar, çam ağaçları ve birbirinden renkli objelerle ziyaretçilerin yeni yıl alışverişine renk katmayı hedefleyen Forum Magnesia Alışveriş Merkezi ziyaretçilerden de büyük beğeni aldı. Yapılan dekor çalışmasıyla ilgili detaylı bilgi veren Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş, "Mağazalar yeni yıla özel vitrin dekorları ile uyguladıkları kampanya ve indirimlerle alışveriş heyecanını ziyaretçilerin beğenisine sunmaya başladı. 17 Aralık itibariyle başlayacak olan Para Kart kampanyası ile tek seferde 100 lira ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerine anında harcayabilecekleri Para Kart hediye ediyor. Daha önce yapılan Para Kart kampanyasının Manisalılar tarafından çok ilgi gördü. 2016 yılında tüm Türkiye’ye barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.