"G sırasından bilet alan sinemaseverler tatil fırsatı yakalayacaklar"

"G sırasından bilet alan sinemaseverler tatil fırsatı yakalayacaklar"

İstanbul’daki bazı AVM’lerde yer alan sinema salonlarında ‘G’ sırası koltuklardan bilet alan filmseverler tatil fırsatı yakalayacaklar.Gayrimenkul şirketi Mar Yapı, hayata geçirdiği sinema kampanyası...

İstanbul’daki bazı AVM’lerde yer alan sinema salonlarında ‘G’ sırası koltuklardan bilet alan filmseverler tatil fırsatı yakalayacaklar.

Gayrimenkul şirketi Mar Yapı, hayata geçirdiği sinema kampanyası kapsamında İstanbul’daki bazı AVM’lerde yer alan sinema salonlarında ‘G’ sırasından bilet alan filmseverler tatil fırsatı yakalayacaklar. Kampanya hakkında bilgi veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon, “Kampanya boyunca İstanbul’da bazı AVM’lerde yer alan sinema salonlarında ‘G’ sırasından bilet alanlar çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Bir yıl boyunca devam edecek olan kampanyanın tatil hediyelerinin kazananı altı ayın sonunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Şanslı sinemaseverler Dubai ve Bodrum’da 5 gece 6 gün çift kişilik tatil kazanacak. Talihlileri yıl sonunda yapılacak büyük çekilişte ise Philippe Starck imzalı sürpriz bir hediye bekliyor” dedi.

“Ülke ekonomisi için yeni ürünler, yatırım modelleri üretmeye devam ediyoruz”

Varon, hayata geçirdikleri projelerle turizm ve gayrimenkul sektörlerini bir araya getirerek ülke ekonomisi için yeni ürünler, yatırım modeller üretmeye devam ettiklerini söyleyerek, “Yeniliklerin ve tasarımın öncüsü olmak adına son gelişmeleri yakından takip ettik. Gayrimenkul sektöründe de farklılığımızı ortaya koyduğumuz gibi sinema sektöründe de bir ilke imza attık. Mars Media‘nın içinde bir ilk olan proje dahilinde anlaşmalı olduğumuz sinema salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yapacağımız çekilişle, iki çifte dünyaca ünlü otel zinciri Rotana’nın Orta Doğu’nun cazibe merkezi Dubai’de bulunan Dubai Rotana’da ve Türkiye’nin en değerli otel markası Divan Bodrum’da çift kişilik tatil hediye edeceğiz. Yıl sonunda yapacağımız büyük çekilişimizde ise sürpriz bir hediyemiz olacak. Kampanyamız çalışmaları kapsamında anlaşmalı olduğumuz salonların ‘G’ sırasındaki koltuklarının tasarımını değiştirdik. Koltukların kolçaklarında USB şarj aparatlarını eklemenin yanı sıra sinema salonları ve fuaye alanında da bir çok tasarımla yerimizi aldık. Bir yıl boyunca devam edecek kampanyamız için seçmiş olduğumuz sinema lokasyonlarında ‘G’ sırasında film izleyenler Mar Yapı kalitesini ve ayrıcalıklarını yaşayacaklar. İlerleyen dönemlerde de gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve fark oluşturacak kampanyalar hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.