Galatasaray Evinde Tat Vermedi

Galatasaray Evinde Tat Vermedi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında TT Arena’da Torku Konyaspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında istediği baskıyı kuramayan Galatasaray, soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. İkinci yarıda daha istekli bir görüntü sergilen sarı-kırmızılılar, birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Rakip ekip Torku Konyaspor da istediği golü bulamayınca karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

BURAK YILMAZ MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Sarı-kırmızılılarda, Çin’in Beijing Gouan takımı ile transferi konusunda anlaşılan Burak Yılmaz kadroda yer almadı ve karşılaşmayı tribünden izledi. Teknik Direktör Mustafa Denizli, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz’ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Denizli, "Onunla uzun uzun konuştum. Gitmesiyle ilgili çok kararlıydı. Kadrodan ayrılan her oyuncu beni üzer. Burak çok önemli bir hücum silahımızdı" diye konuştu.

LINNES SÜPER LİG’DE İLK MAÇINA ÇIKTI

Ara transfer döneminde Norveç’in Molde takımından transfer edilen 24 yaşında Martin Linnes, Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor, Kastamonuspor 1966 ve Gaziantepspor maçlarında ilk 11 oynamıştı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, genç oyuncuya Süper Lig’de ilk kez Torku Konyaspor maçıyla ilk 11’de şans verdi.

SİNAN SAKATLANDI PODOLSKI GİRDİ

Karşılaşmanın 40. dakikasında sol arka adelesinde ağrı hisseden, son maçlarındaki formda isim Sinan Gümüş, mücadeleye devam edemeyeceğini teknik heyete bildirdi. Zorunlu bir değişiklik yapmak zorunda kalan Teknik Direktör Mustafa Denizli, 41. dakikada Sinan’ın yerine Alman futbolcu Lukas Podolski’yi sahaya sürdü. Sinan Gümüş’ün durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı bildirildi.

PODOLSKI SAHALARA DÖNDÜ

Podolski, Torku Konya karşılaşması ile Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında ilk defa sarı-kırmızılı formayı giydi. En son Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Kayserispor mücadelesinde forma giyen yıldız oyuncu, 55. dakikada sakatlanarak yerini Sinan Gümüş’e bırakmıştı. Podolski daha sonra sağ arka üst adalesindeki sakatlığı için Almanya’ya tedavi olmaya gitmişti.

YASİN ISLIKLANDI

Mücadelenin 63. dakikasında maçta bekleneni veremeyen ve Teknik Direktör Mustafa Denizli tarafından çıkarılan Yasin Öztekin’in yerine Sabri Sarıoğlu oyuna girdi. Yasin oyun alanını terk ederken taraftarların deneyimli futbolcuyu ıslıkladıkları görüldü. Oyundan alınan Öztekin yedek kulübesi yerine direkt soyuna odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.