Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamz...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda Galatasaray Futbol Akademisi’nden oyuncular da yer aldı. Isınma ve topla hareketlerin de içinde bulunduğu fiziksel bir çalışmayla başlayan antrenman, daha sonra oyuncuların iki gruba ayrılıp, pas ve top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde tam sahada çift kale maç gerçekleştirildi.

A Milli Takımı’nda yer alan Hakan Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Umut Bulut ve Burak Yılmaz, Uruguay Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan Fernando Muslera, Belçika Milli Takımı’ndaki Jason Denayer, Kamerun Milli Takımı kampında olan Aurelien Chedjou, Hollanda Mili Takımı ile Euro 2016 eleme maçları için çalışmalara katılan Wesley Sneijder, İspanya 21 Yaşaltı Milli Takımı’nda yer alan Jose Rodriguez ve Almanya Milli Takımı’ndan davet alan Lukas Podolski antrenmana katılmadı.

Öte yandan antrenman öncesinde yardımcı antrenörlerden Yıldırım Uran’ın doğum günü kutlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.