Gazeteciler Balosunda Başkanlar Zeybek Oynadı

Gazeteciler Balosunda Başkanlar Zeybek Oynadı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Kuşadası’nda düzenlediği Geleneksel Yılbaşı Balosunda başkanlar zeybek oynadı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı zeybek oynadı.

- İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Kuşadası’nda düzenlediği Geleneksel Yılbaşı Balosunda başkanlar zeybek oynadı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı zeybek oynadı. Hem sesleri hem de zeybek oyunları göz dolduran başkanlar göz doldurdu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Kuşadası’nda düzenlediği Geleneksel Yılbaşı Balosunun ikinci gününe Aydın Büyükşehir, Efeler ve Kuşadası Belediye başkanları konuk oldu. Konaklamalı ve iki ayrı gece olarak organize edilen, İlki Cuma akşamı yapılan balonun ikinci gününde yaklaşık 600 cemiyet üyesi ve eşleri katıldı. Gazetecilerin balosunun ikinci gününe katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, Cemiyet Başkanı Atilla Sertel ve yöneticiler birlikte pasta kesti. Baloda gazetecilerin isteği üzerine Çerçioğlu, Özakçam ile Kayalı bir süre zeybek oynadı.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Cemiyet gecesi için Kuşadası’nı tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayalı, “Gazeteci dostlarımızı Kuşadası’nda görmekten ve iki gece boyunca onlarla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Umarım herkes Kuşadası’ndan mutlu anılarla dönerler” dedi.

GAZETECİLER BALOSUNDA BAŞKANLAR ZEYBEK OYNADI

GAZETECİLER BALOSUNDA BAŞKANLAR ZEYBEK OYNADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.