Gazigem’e Gripin Morali

Gazigem’e "Gripin" Morali

Lise ve Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti veren Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nin 4. Geleneksel Şenliği’nde sahne alan Gripin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi konuşan Gaziemir Belediye Başkan

- Lise ve Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti veren Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nin 4. Geleneksel Şenliği’nde sahne alan Gripin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Eğitimde fırsat eşitliği sağladığımız GAZİGEM’i daha da büyüteceğiz” dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla 2009 yılında hayata geçirdiği Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (GAZİGEM) her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Üniversiteye ve liselere hazırlanan 3 bine yakın öğrenciye, 70 öğretmenle, 4 ayrı merkezde eğitim veren GAZİGEM başarısıyla da adından söz ettiriyor. SBS ve LYS de başarılı olan öğrenci sayısı geçen yıla oranla yüzde 210 arttı.

Eğitimde marka haline gelen GAZİGEM’in, 4. Geleneksel Şenliği festival alanında düzenlendi.

Öğrenciler adına Tuğçe Taşkın, veliler adına Şükran Yavaş ve Serap Cankıran, öğretmeler adına Emin Tamaylıhan’ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Başkan Şenol, eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentlerin hızla gelişeceği inancıyla bu alanlara önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Şenol, “Bu ülkenin aydınlık geleceği siz gençlerimizin eşit, parasız eğitim alması için GAZİGEM’i kurduk. GAZİGEM aracılığıyla ülkemizin aydınlık yüzü siz gençlerimizin geleceğe emin adımlarla yürümesine katkı koyduk, hayallerinize kavuşturduk” diye konuştu.

Gripin konser öncesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’la birlikte GAZİGEM dersliklerini ziyaret etti. gruba yoğun ilgi gsteren öğrenci ve öğretmenler Gripin’le sohbet etme ve bol bol fotoğraf çektirme şansı buldu. Şenlikte sahne alan Gripin, genç hayranlarına ve GAZİGEM öğrencilerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Aşk nereden nereye, yalnızlığın çaresini bulmuşlar, dalgalandım da duruldum, durma yağmur durma gibi sevilen şarkıları başta olmak üzere birçok şarkısını seslendiren gruba hayranları coşkuyla eşlik etti. Gaziemir’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden grup solisti, “Böyle bir projenin içinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. GAZİGEM’i hayata geçiren, bizi sizinle buluşturan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” dedi. Soğuk havaya rağmen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konseri CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Derneği Başkanı Birsen Şenol ve belediye meclis üyeleri de seyretti.

GAZİGEM’E

GAZİGEM’E

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.