Gaziosmanpaşa Belediyesi Masa Tenisi Okulu Açıldı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Masa Tenisi Okulu Açıldı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Türkiye’de belediyeler arasında bir ilke imza atarak Masa Tenisi Okulu açtı.Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Mevlana Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış tör...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Türkiye’de belediyeler arasında bir ilke imza atarak Masa Tenisi Okulu açtı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Mevlana Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Tören İBB Spor’un Türkiye Masa Tenisi Ligi Şampiyonu olan sporcularının gösteri maçıyla başladı. Daha sonra söz alan Başkan Usta; “Bugün burada Türkiye’de belediyeler arasında ilk kez gerçekleştirilen Masa Tenisi Okulu hayırlı uğurlu olsun. Masa tenisini bölgemizde, ilçemizde ülkemizde tanıtmak ve geliştirmek istiyoruz. Bu anlamda Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık. Burada hafta içi her gün 17 - 22 arası, hafta sonları ise sabah 10’dan akşam 10’a kadar masa tenisi eğitimi verilecektir. Sizler spor yapma isteği duydukça bizler de spor alanları yapmaya devam edecek ve sizleri destekleyeceğiz. Sizlere iki tavsiyem var. Okuyun ve spor yapın. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum.” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Usta ve İBB Spor Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye Masa Tenisi Ligi Şampiyonu olan sporculara kupalarını takdim etti.

Başkan Usta ve beraberindekiler daha sonra öğrencilerle masa tenisi oynayarak, bol bol fotoğraf çektirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Masa Tenisi Okulu, 3 uzman hocanın eşliğinde, Mevlana Anadolu Lisesi’nde 5 yıl boyunca eğitimlerini sürdürecek. Okulda, hafta içi 17.00-22.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 12.00-22.00 saatleri arasında eğitim verilecek. Ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra tüm vatandaşlar okuldan faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.