Gaziosmanpaşa’da Mehmet Akif Ersoy Parkı Hizmete Açıldı

Gaziosmanpaşa’da Mehmet Akif Ersoy Parkı Hizmete Açıldı

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini ekleyerek Karadeniz Mahallesinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Parkını hizmete açtı.Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe haklı...

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini ekleyerek Karadeniz Mahallesinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Parkını hizmete açtı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe haklına nefes alabileceği yeni bir yeşil alanı daha ilçeye kazandırdı. Mehmet Akif Ersoy Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayları Ahmet Baha Öğütken ve Mahmut Doğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GAZİOSMANPAŞA’DA ENGELLİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği önemli yatırımlardan olan Mehmet Akif Ersoy Parkı’nı coşkulu bir kalabalıkla hizmete açtı. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Gaziosmanpaşa hedefi doğrultusunda yatırımları sürdüren Başkan Hasan Tahsin Usta Karadeniz Mahallesi’ne yeni bir yeşil alan daha kazandırdı. Engellilerin unutulmadığı parkta engelliler için ayrı bir oyun alanı da kuruldu.

130 AĞAÇLI PARK HİZMETE AÇILDI

Gaziosmanpaşalılara hizmet verecek Mehmet Akif Ersoy Parkını hizmete açmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Hasan Tahsin Usta, “İlçemizin en büyük mahallesi olan Karadeniz Mahallesi’ne en büyük parkı açıyoruz. İsmi de büyük üstadın ismiyle adlandırıldı. Mahallemize hayırlı olsun diyorum. Park içerisine 130 ağaç diktik gezicilere kapak olsun. Her yerde ağaç dikmeye yetiştirmeye devam edeceğiz. İlk kez bu park içinde bizim canlarımız ciğerlerimiz olan engellilerimiz için oyun parkı yaptık. Sadece onların istifade edebileceği bir oyun parkını parkın içerisine yerleştirdik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.