Gaziosmanpaşa’dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa’dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Beşir Derneği işbirliği ile Gaziosmanpaşa’da toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, dualar eşliğinde Makedonya ve Suriye sınırında yaşayan ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Beşir Derneği işbirliği ile Gaziosmanpaşa’da toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, dualar eşliğinde Makedonya ve Suriye sınırında yaşayan ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Beşir Derneği işbirliği ile Gaziosmanpaşa’da ihtiyaç sahipleri için 2 TIR dolusu yardım malzemesi toplandı. İçlerinde bebek bezi, battaniye, kuru bakliyatın da bulunduğu yardımlar kolileri, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Cevdet Şanlı’nın katıldığı tören ile Makedonya ve Suriye sınırında bulunan ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Küçükköy Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından TIR’lar okunan duaların ardından yola çıktı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile ortaklaşa yapılan çalışmanın 2’ncisini düzenlediklerini ifade eden Beşir Derneği Genel Başkanı Yardımcı Doçent Cevdet Şanlı, “Beşir Derneği olarak yurtiçinde 242 noktada yurt dışında 56 noktada faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Bu faaliyetler çerçevesinde en büyük destekçimiz başta devletimiz olmak üzere AFAD, Kızılay ve belediye başkanlıklarımız, valiliklerimiz ve kaymakamlıklarımızdır. Özellikle bu çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli vatandaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum, ülkemizin dışından gelip bizlere sığınan bizi adeta ensarı yeniden kardeşlerimizinde bir an önce ülkelerine dönmeleri ve normal hayata dönebilmelerini rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

“BİZE DÜŞEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ UZATMAKTIR”

Gerçekleştirilen hizmetten dolayı mutluluğunu dile getiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Özellikle bu faaliyette emeği geçen başta Beşir Derneğimizin genel başkanı ve yöneticilerine şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Bize düşen insani görevimizi, sorumluluğumuzu yerine getirmek. Kim ne verdi ne kadar verdi nereye gitti sorgulamasını yapmayız. Eğer bir yerde aç olan varsa açıkta kalan varsa ihtiyaç sahibi muhtaç olan varsa bize düşen onu tespit etmek ona yardım elini uzatmaktır. Biz yıllarca dünyaya hükmeden güçlü medeniyetin mensupları olarak ecdadımızdan alan kültürü aynı anlayışla Çanakkale ruhu ile bu hizmetleri yaptık yapmaya da devam ederiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.