Gebzeli çocuklara Karne Şenliği’nde sihirbazlık gösterisi

Gebzeli çocuklara Karne Şenliği’nde sihirbazlık gösterisi

Gebze Belediyesi tarafından Karne Şenliği kapsamında düzenlenen sihirbazlık gösterisinde Gebzeli çocuklar stres attılar.Gebze Belediyesi tarafından çocukların yarıyıl tatillerini dolu dolu geçirmeleri...

Gebze Belediyesi tarafından Karne Şenliği kapsamında düzenlenen sihirbazlık gösterisinde Gebzeli çocuklar stres attılar.

Gebze Belediyesi tarafından çocukların yarıyıl tatillerini dolu dolu geçirmeleri için düzenlenen Karne Şenliği, birbirinden çeşitli programlarla sürüyor. Karne Şenliği kapsamında Türkiye’nin en yetenekli sihirbazlarından Sihirbaz Mesut, Gebzeli çocuklar için gösteri yaptı. Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, kendileri için özel hazırlanan programda jonglör, sihirbaz ve tek tekerlekli bisiklet şovu gösterileriyle vakit geçirdiler.

Çocukların eğlenceli dakikalar geçirdiği Karne Şenliği programlarında özel ikramlarda da bulunuluyor. Gösterileri büyük bir ilgi ile izleyen Gebzeli çocuklara; pamuk şekeri, patlamış mısır ve Osmanlı macunu ikram ediliyor. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Karne Şenliği programı 28 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.