Gediz AK Parti’de Mesut Yörük güven tazeledi

Gediz AK Parti’de Mesut Yörük güven tazeledi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, AK Parti Gediz İlçe Başkanlığının 6.Olağan Genel Kurulu’nda, Mesut Yörük yeniden başkanlığa seçildi.Kongreye AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Ga...

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, AK Parti Gediz İlçe Başkanlığının 6.Olağan Genel Kurulu’nda, Mesut Yörük yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Genel Merkez Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, il Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlu, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Tavşanlı Belediye Başkanı Hilmi Güler, İl Genel Meclisi üyeleri ile çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Gediz Park Orman Kafede yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kongrede konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, Gediz’e yapacak olduğumuz hizmetleri arttırmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Mahallelerimizden, köylerimizden, beldelerimizden yanan ateşi, çalışma azminin ilçelerimize ve ilimizi harekete geçiren bir ivme kazandırmasını istiyorum. Kongremiz Gediz ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Rabbim hizmetlerimizin katlanarak artmasını nasip etsin" dedi.

AK Parti Gediz İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mesut Yörük, “Bizleri yeniden bu göre layık gördüğü için başta Genel Merkezimize ve tüm yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize verilen bu görev ve sorumluluğu yerine getirmek için gece gündüz çalışıp şahsıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin ve ülkemizin hedeflerine ulaşmak için ben ve arkadaşlarım milletimiz ile birlikte var gücümüzle çalışmaya hazırız, kongremizin ilçemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Mustafa Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu birer konuşma yaparak, yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler sundular.

Gediz AK Parti ilçe Teşkilatı’nın Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Mesut Yörük, Yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Akçadurak, Mehmet Demirtaş, Sacit Sayın, Metin Gönen, Suat Bilgili, Ayfer Kum, İsmail Özkaya, Murat Dönmez, Sevim Değirmenci, Ramazan Erkan, Zehra Turan, Mehmet Alsaç, Halit Tülüoğlu, İbrahim Yüksel, İhsan Terzioğlu, Cevat Rıfat Şentürk, Mehmet Ali Karaoğlan, Mehmet Ali Aymaz ve Mehmet Batı. (RB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.