Gediz-emet-hisarcık 1. Amatör Küme’de Maçlar Başladı

Gediz-emet-hisarcık 1. Amatör Küme’de Maçlar Başladı

1. Amatör Küme Gediz-Emet-Hisarcık Grubu 2015-2016 sezonunda ilk düdük çaldı.Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör Küme U-19 Gençler Ligi karşılaşmaları ile başlayan sezonun ilk maçı Erdoğmuşspor ile Uluoymak...

1. Amatör Küme Gediz-Emet-Hisarcık Grubu 2015-2016 sezonunda ilk düdük çaldı.

Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör Küme U-19 Gençler Ligi karşılaşmaları ile başlayan sezonun ilk maçı Erdoğmuşspor ile Uluoymak 1 Eylülspor arasındaydı. Karşılaşma gol düellosuna sahne oldu ve Erdoğmuşspor maçı 5-4 kazandı.

İkinci maç ise Dayınlarspor ile Yenikent Belediyespor arasında yapıldı. Bu maçta Dayınlarspor Kulübü 20 gündür yaptığı çalışmanın meyvesini aldı. Yenikent Belediyespor 2015-2016 sezonunun ilk maçına yeni anlaştığı Oğuz Akalan idaresinde çıktı. 90 dakikanın üstün hakimiyetini yakalayan Dayınlarspor 3 puanı 3 golle aldı.

Günün üçüncü maçında ise Gediz Gençlikspor, Hisarcık Belediyespor’u konuk etti. Deplasman ekibi sahadan 3-1 gibi net skorla galip ayrıldı.

Haftanın son maçında ise Muhipler Fatihspor’un konuğu olan Emetspor deplasmanda rakibini gol yağmuruna tuttu ve maçı 6-2 kazandı.

Sezonun ilk haftasında 4 maç yapılan Gediz Stadında tribün inşaatının devam etmesi nedeniyle aksaklıklar meydana gelirken, Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, “U-19 Gençler Ligi maçlarının programı tarihi ve saati 10 gün önceden belli olup ve tebliğ edilmesine rağmen hakem ve sporcu odalarının hazır olmayışı sıkıntı oluşturmuştur. Gediz sahamızda tribünün yapılması ilçe ve tüm sporseverler için mutluluk vericidir ancak “tribün olsun da nasıl olursan olsun” denmemeli. Tribün boyunun alçak olması nedeniyle ilk sıraya oturanlar maçı izleyemeyecekler. Aynı zamanda alan geniş olmasına rağmen kapasitenin az yapılması ve öğle saatlerinde ise güneşin gelme açısının hesaplanmamış olması sebebiyle üst çatının faydasının olmadığı görülmüş. Sporseverler ise aynı şekilde daha iyi ve yüksek kapasiteli bir tribün yapılabileceği görüşlerini bize aktardılar. Umarım yetkililer gelip yerinde inceleyerek takip ederlerse eksiklikler bir an önce giderilir. Gediz’in daha iyi bir tribüne kavuşturulması için çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmelidir. Aynı zamanda akşam saatlerinde takımlarımızın antrenman yapabilmesi için ışıklandırma yapılması bütün kulüpler için daha iyi ortam ve hazırlık aşaması oluşturacaktır. Bu vesileyle 2015-2016 sezonunun emniyet güçleri, hakemlerimiz, saha görevlileri, spor kulüplerimiz ve tüm sporseverler için sağlıklı, sakatsız ve Fair-Play çerçevesinde gerçekleşmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Gediz-Emet 1.Amatör U-19 Gençler Ligi Maç Sonuçları:

Erdoğmuşspor 5 - 4 Uluoymak 1 Eylülspor

Dayınlarspor 3 - 0 Yenikent Belediyespor

Gediz Gençlikspor 1 - 3 Hisarcık Belediyespor

Muhipler Fatihspor 2 - 6 Emetspor

Altınkentspor (Bay)

Gediz-Emet 1.Amatör U-19 Gençler Ligi 2.Hafta Maç Programı:

A Grubu:

Altınkentspor - Dayınlarspor

Yenikent Belediyespor - Hisarcık Belediyespor

Gediz Gençlikspor (Bay)

B Grubu:

Uluoymak 1 Eylülspor - Emetspor

Muhipler Fatihspor - Erdoğmuşspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.