Gediz’de Tarhana Festivali Hazırlıkları Başladı

Gediz’de Tarhana Festivali Hazırlıkları Başladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tarhana Festivali Şenlikleri için hazırlıklar başladı.Bu yıl 16-23 Temmuz tarihleri arasında Adnan Menderes Yaşam Parkında 14’üncüsü g...

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tarhana Festivali Şenlikleri için hazırlıklar başladı.

Bu yıl 16-23 Temmuz tarihleri arasında Adnan Menderes Yaşam Parkında 14’üncüsü gerçekleştirilecek olan Gediz Tarhana Festivali Şenlikleri kapsamında düzenlenen Tarhana Pişirme Yarışması için yarışmacı kayıtları alınmaya başladı. Her yıl 10 yarışmacının katıldığı Tarhana Pişirme Yarışmasında dereceye girenlere ve diğer yarışmacılara çeşitli hediyeler veriliyor.

Büyük ilgi gören yarışmaya katılmak isteyenlerin Gediz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne isimlerini yazdırarak termos tencerelerini almaları gerekiyor.

Diğer taraftan halk konserleri ve çeşitli eğlencelerle sürdürülen festival etkilileri içerisinde yer alan Toplu Sünnet Merasimi için de kayıtların başladığı bildirildi.(MA-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.