Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı basınla buluştu!

Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı basınla buluştu!

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı, düzenlediği toplantıda basınla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan ve ekibi, basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi. İl Başkanı Yasan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Gelecek Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Berna Kübra Ünal, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile gazeteciler katıldı.

Aydın’da Efeler, Nazilli, Söke, Didim, Kuşadası, Koçarlı olmak üzere 6 ilçemizde teşkilatlandık. Bu ilçelerde toplamda 3 bin 200 üyeye ulaştık. İl kongremizi tamamlayarak büyük kongreye katılmaya hak kazandık. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. 2020 sonuna kadar 17 ilçemizi teşkilatlandıracağız. Genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi Gelecek Partisi bir merkez partisidir. Her görüşe sahip insanlar gelip Gelecek Partisinde siyaset yapsın. Herkese kapımız açıktır” dedi.  

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, ‘Ben davayı terk etmedim, davayı terk edenleri terk ettim” şeklindeki sözlerini hatırlatan Gelecek Partili Yasan, bir gazetecinin sorusuna, HDP’nin demokratik yollarla seçilerek TBMM’de temsil edilen bir parti olduğunu belirterek; “HDP’yi yok sayamayız, öyle bir niyetimiz de yok. Onların partimizin etkinliklerine katılmalarında sakınca görmüyoruz” şeklinde cevap verdi.

selcuk-yasan.jpgr-(1)-030.jpgr-(2)-034.jpgr-(3)-024.jpg

r-(4)-017.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.