Gelecek Partisi Aydın’da teşkilatlanıyor!

Gelecek Partisi Aydın’da teşkilatlanıyor!

Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, tüm Türkiye’de il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aydın’da da Ali İhsan Dilmen başkanlığında il teşkilatının kurulmasının ardından Efeler ve Didim ilçelerine atama yapıldı.

13 Aralık 2019 tarihinde Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde ‘Şimdi yeni şeyler söyleme’ sloganı ile kurulan Gelecek Partisi tüm Türkiye’de teşkilatlanma sürecini hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Ali İhsan Dilmen başkanlığında il teşkilatının kuruluşunu gerçekleştiren Gelecek Partisi’nde merkez Efeler ilçesi Ali Kaya’ya Aydın’ın turistlik ilçelerinden Didim Metin Karhan’a emanet edildi.

Teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili konuşan Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, “Ülkemiz otoriteryen anlayışın siyasete egemen olmasıyla "Sessiz ve yorgun insanlar" hapishanesine döndürülmek istenmektedir. Buna boyun eğmeyerek, milletimize umut olmak için yola çıktık ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

İl yönetiminden sonra ilçelerde de örgütlendiklerini belirten Başkan Dilmen, “Efeler ve Didim ilçelerimizle başladık. Efeler'i Ali Kaya'ya, Didim'i Metin Karhan başkanlarımıza emanet ettik. Gelecek Partisi varsa özgürlük, adalet, demokratik kapsayıcılık, çözüm, çare vardır. İnsanımız bu değerlerle mutlaka buluşacak, milletimiz kibirle değil, liyakat ve tevazuuyla yönetilecek. Gelecek umut olmaya geliyor” diye konuştu.

Gelecek Partili Dilmen, siyasette cesur, demokrat ve dinamik insanlarla yürüdüklerini sözlerine ekledi.

gelecek-partisi--(1)-001.jpggelecek-partisi--(2)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.