Gelinlikler Yunusemre’den

Gelinlikler Yunusemre’den

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü maddi imkansızlıklar dolayısıyla hayatının en mutlu gününde gelinlik giyemeyecek durumda olan gelin adaylarının gelinlik hayalini gerçeğe çeviriyor....

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü maddi imkansızlıklar dolayısıyla hayatının en mutlu gününde gelinlik giyemeyecek durumda olan gelin adaylarının gelinlik hayalini gerçeğe çeviriyor.

Yunusemre Belediyesi ilçede vatandaşların sesi olmak amacıyla sosyal yardım çalışmaları gerçekleştiriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahallede bulunan ikinci el eşya mağazasında hayırsever vatandaşların katkılarıyla alınan yeni gelinlik ve nişanlıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Ekipler ayrıca yeni evlenen çiftlerin ellerinde bulunan gelinlik ve nişanlıkları, durumları uygun olmayan çiftlere ulaştırmak amacıyla da kampanya başlattı. Maddi imkansızlıklar dolayısıyla gelinlik alamayacak durumda olan vatandaşları en mutlu günlerinden biri olan düğününde mutlu etmek isteyen hayırseverler 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezini arayarak gelinliklerini verebilirler.

Yeni evlenen çiftlere seslenen Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, kampanyaya ilişkin bilgi verdi. Süzer, ihtiyacı olan vatandaşların gelinlik almaları için başvuruda bulunması gerektiğini vurgulayarak, “Yeni evlenen çiftlerimiz evlendikten sonra gelinliklerini sandığa gömüyorlar. Hayırsever vatandaşlarımızdan ellerinde olan gelinlik ve nişanlıkları ihtiyaç sahibi çiftlerimize ulaştırmak amacıyla kampanya başlattık. Biz de istedik ki gelinlik ya da nişanlıklar sandıkta unutulmaya, bir süre sonra atılacağına bir çiftin daha yüzünü güldürelim. Gelinliğe ihtiyacı olan vatandaşlarımızı Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze gelmelerini bekliyoruz. İkinci el eşya mağazamızda vatandaşlarımızın kullanmadığı eşyaları tutuyoruz. Bizlere eşya ve giysi bağışında bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak bilgi alabilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.