Genç Denizli’de Yeni Kayıt Dönemi Başlıyor

Genç Denizli’de Yeni Kayıt Dönemi Başlıyor

Bu yıl yaz döneminde 15-25 yaş arası bin 100 genci ücretsiz olarak tiyatro, karikatür, resim, hat sanatı, fotoğrafçılık, sinema, müzik, doğa yürüyüşü ve kurtarma timi kulübüyle buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi'nde yeni dönem k

- Bu yıl yaz döneminde 15-25 yaş arası bin 100 genci ücretsiz olarak tiyatro, karikatür, resim, hat sanatı, fotoğrafçılık, sinema, müzik, doğa yürüyüşü ve kurtarma timi kulübüyle buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi'nde yeni dönem kulüp kayıtları başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarını zenginleştirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması için Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan tiyatro, karikatür, resim, hat sanatı, fotoğrafçılık, sinema, müzik, doğa yürüyüşü ve kurtarma timi kulübü bu dönem de yoğun ilgi ile karşılandı. Genç Denizli kapsamında kurulan kulüplerde, bu yaz döneminde toplam bin 100 öğrenci eğitim aldı.

Genç Denizli Tiyatro Kulübü’ne başvuru yapan gençler aldıkları eğitimlerle çeşitli oyunlar sergilerken, Genç Denizli Fotoğrafçılık ile Sinema Kulübü ise sanatın bu alanlarına ilgi duyan tüm gençlere kapısını açtı. Gençler, fotoğraf çekme, kısa film hazırlama ve sinema sanatının inceliklerini eğitmenlerden öğrendi. Resim, karikatür ve hat sanatı kulübüne katılan gençler ise bu alanda becerilerini geliştirerek, eserleriyle sanatseverlerin huzuruna çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği doğa gezilerine katılan Doğa Kulübü üyeleri gönüllerince eğlenme imkanı bulurken, Kurtarma Timi Kulübü üyeleri ise Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden teorik ve pratik eğitim aldı.

Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan çeşitli kulüp etkinlikleriyle boş zamanlarını yararlı şekilde değerlendirirken aynı zamanda kötü ve istenmeyen alışkanlıklardan da uzak durarak kendini geliştiren gençler için sonbahar dönemi kayıtları başladı. Tamamen ücretsiz olan kulüplere katılarak aktif görev almak isteyen gençlerin Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Ofisi'nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Fabrikası'na gelerek form doldurmaları istendi. 15-25 yaş arası tüm gençlerin Ekim ayının ilk haftasına kadar kayıt yaptırabilecekleri duyurulurken, 18 yaşından küçük olan öğrenciler için ise veli izninin gerektiği ifade edildi.

GENÇ DENİZLİ’DE YENİ KAYIT DÖNEMİ BAŞLIYOR

GENÇ DENİZLİ’DE YENİ KAYIT DÖNEMİ BAŞLIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.