Genç Dostu Kentler Çalıştayı Kuşadası’nda Yapıldı

Genç Dostu Kentler Çalıştayı Kuşadası’nda Yapıldı

Kuşadası Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Habitat ve İsveç Başkonsolosluğu tarafından yürütülen Genç Dostu Kentler Çalıştayı Kuşadası Ticaret Odası Salonu’nda yapıldı.Kuşadalı gençlerin sorunlarının tesp...

Kuşadası Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Habitat ve İsveç Başkonsolosluğu tarafından yürütülen Genç Dostu Kentler Çalıştayı Kuşadası Ticaret Odası Salonu’nda yapıldı.

Kuşadalı gençlerin sorunlarının tespit edilmesi ve öncelikli sorunların yerel yöneticilere bildirilip çözümü yolunda çalışmaların başlatılması için düzenlenen çalıştaya Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 6 lise ve Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerinden oluşan 90 gencin yanı sıra Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel, Kuşadası Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Yavuz Yora, Genç Dostu Kentler Çalıştayı Proje Koordinatörü Gizem Ertan, Habitat Genel Sekreteri Anıl Gökrenk ve Kuşadası Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu katıldı.

Çalıştayın açılışından konuşan Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel, Kuşadalı gençlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurguladı. Tezgel “Kuşadası Kent Konseyi olarak gençleri çok önemsiyoruz. Gençlik Meclisimiz Türkiye’deki Kent Konseyleri içinde en önemlilerinden biri haline geldi. Yaşanabilir bir Kuşadası için en önemli paydaşlar gençler olacaktır” dedi. Tezgel’in ardından konuşan Kuşadası Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu ise Genç Dostu Kentler Projesi’nde pilot şehirler arasında bulunan Kuşadası’nda gerçekleştirilen çalıştayın Kuşadası gençliğine önemli bir katkısı olacağına inandığını belirterek "Kuşadası Gençlik Meclisi 2014’te emekleyerek başladığı bu yoluna, 2015-2016 döneminde projeye bağlı güzel işler başararak devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.