Genç Gönüllüler Afetlere Hazırlanıyor

Genç Gönüllüler Afetlere Hazırlanıyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde "Temel Afet Bilinci Eğitmeni’’ semineri verildi.Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı arasında yapılan...

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde "Temel Afet Bilinci Eğitmeni’’ semineri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği, Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimin amacı, başta deprem olmak ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi ve sonrasında yapılacak doğru davranışların halkımıza ve öğrencilerimize kazandırılmasında rol olacak gönüllüleri ‘’Temel Afet Bilinci Eğitmeni’’ olarak yetiştirmek.

9 - 11 Aralık 2016 tarihlerinde Aydın Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek eğitimlerin sonunda eğitime katılacak katılımcılara ‘’Temel Afet Bilinci Eğitmeni’’ sertifikası verilecek. 3 gün sürecek eğitimde katılımcılar uzman eğitmenler tarafından eğitim görecek.

Eğitime katılmak isteyenler 08 Aralık 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Aydın Gençlik Merkezine başvurularını yapabilecekler. Eğitim 18 yaş ve üstü katılımcılara verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.