Genç Müşavirlerin İlk Kıvılcımı İzmir’den

Genç Müşavirlerin İlk Kıvılcımı İzmir’den

Türkiye Genç Mali Müşavirler Grubu (Genç Grup) Başkanı Tolga Yazar, 15 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek olan İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kes...

Türkiye Genç Mali Müşavirler Grubu (Genç Grup) Başkanı Tolga Yazar, 15 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek olan İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimlerine az bir zaman kalırken, herkesi ayrı bir heyecan sardı. Türkiye Genç Mali Müşavirler Grubu (Genç Grup) Başkanı Tolga Yazar da, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yazar, seçim süresi boyunca etkili bir program planladıklarını ve Genç Mali Müşavirler Grubu’nun temel amacının ülkeye ve mesleğe hizmet olduğunu ifade etti. 29 Ocak 2016’da kurulduklarını dile getiren Yazar, "’Önce meslektaş ve mesleki sorunlar’ diyerek bu yola baş koyduk. Mesleğimizin hakkını koruyan özgür, öncü ve dinamik bir yapılanmamız bulunmakta. Örgütlü, siyaset yapmayan, ayrımcılıktan uzak bir grup olarak geleceğe umutla ilerlediğimiz Türkiye Genç Mali Müşavirler Grubu olarak açıkça ifade etmek istiyorum” dedi. Meslek onurunu, mesleki bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğünü vizyon haline getirdiklerini ifade eden "Meslektaşlarımızın sağlıklı bir çevrede, huzur içinde evrensel ölçülerde mesleğini icra etmesini sağlamak bizim için çok önemlidir. Bunun dışında haksız rekabeti önleyerek, meslektaşlarımızın etik değerlerin ve sosyal sorumluluğun bilincinde hareket etmelerini sağlamak temel prensiplerimiz arasındadır. Ayrıca, meslek mevzuatımızdaki mesleki ihtiyaçları karşılamayan eksik hatalı antidemokratik hükümlerin düzeltilmesi için çalışmalar yapmak, çözüm üretmek, gençliğin verdiği enerji ve dinamizmle meslektaşına sahip çıkan güçlü ve bağımsız bir meslek örgütü yaratmak yönetim anlayışımızın temel direklerini oluşturmaktadır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.