Gençay: “Belediyeye Borcu Olanlar Yasadan Faydalansın”

Gençay: “Belediyeye Borcu Olanlar Yasadan Faydalansın”

Son çıkan torba yasa kapsamında Belediyeye borcu olan vatandaşların borçlarının yapılandırılması uyarısında bulunan Didim Belediye Başkan Vekili Hatice Gençay, tüm Didimlileri bu yasadan faydalanması uyarısında bulundu.

- Son çıkan torba yasa kapsamında Belediyeye borcu olan vatandaşların borçlarının yapılandırılması uyarısında bulunan Didim Belediye Başkan Vekili Hatice Gençay, tüm Didimlileri bu yasadan faydalanması uyarısında bulundu.

Son çıkan Torba yasa kapsamında vatandaşların Belediyeye olan borçları da yapılandırılırken, belediye olan borçların yapılandırılmasıyla ilgili Didim Belediyesinde uyarı geldi. Didim Belediye Başkan Vekili Hatice Gençay son torba yasada yer alan ve vatandaşların belediyelere olan borçlarıyla ilgili kısmının önemli olduğunu belirterek “Didim Belediyesine emlak, reklam ve tabela ve benzeri borcu olan vatandaşlarımız belediyemize gelerek borçları hakkında bilgi alabilirler. Bu sadece Didim merkez değil mahalleye dönüşen köy ve beldelerimizi de kapsıyor. Bu noktada süre dolmadan tüm Didimlileri bu yasadan faydalanmalarını tavsiye ediyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.