Gençlik Tiyatrosuna Başarı Belgeleri Verildi

Gençlik Tiyatrosuna Başarı Belgeleri Verildi

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ile Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile 2 yıldır aktif halde çalışan Ödemiş Gençlik Tiyatrosu mensupları Ödemiş Halk Eğitim Merkezi’nde belgelerini aldı.

- Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ile Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile 2 yıldır aktif halde çalışan Ödemiş Gençlik Tiyatrosu mensupları Ödemiş Halk Eğitim Merkezi’nde belgelerini aldı.

Belge törenine Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin, Tiyatro Eğitmeni Murat Gökşin, Toplum Destekli Polis Büro Memurları ve 43 tiyatrocu öğrenci katıldı.

Tiyatro Eğitmeni Murat Gökşin gençlik tiyatrosu hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet müdürümüz Osman Aral döneminde tiyatro faaliyetimiz sürmüştü. Daha sonra ara verildi. Ardından Adil Metin müdürümüz tekrar tiyatro faaliyetlerine başlattı. Okan Kestek müdürümüzde hiç durdurmadan sürdürdü. Gençlik tiyatromuz 2 yıldır aktif bir şekilde hergün bize tahsis edilen salonda çalışmalarını sürdürüyor. Birçok oyuna imza attık. Çevre ilçelerde sahne aldık. Cezaevlerinde oyunlarımızı oynadık. Yaklaşık 50 öğrencimiz okuldan çıktıklarında eve gelir gibi tiyatro çalışmasına geldik. Bundan sonra sahne tiyatrosunun yanında radyo tiyatrosu da hazırlıyoruz. Radyo Remix ile imzalanan protokol ile radyo tiyatromuzu Radyo Remix’te yapacağız. Ben tiyatromuza destek veren Emniyet Müdürümüz Okan Kestek’e, eski Halk Eğitim Müdürümüz Serdar Ergin ve yeni Halk Eğitim Müdürümüz Yunus Ergin’e teşekkür ederim” dedi.

“AMACIMIZ SADECE TİYATRO DEĞİL”

Emniyet Müdürü Okan Kestek ise “Emniyet Müdürlüğü olarak bizim buradaki tek amacımız tiyatro değil. Evet, tiyatro çok güzel bir sanat ve sizlerin sosyal dünyasına hitap ediyor. Ama bizler emniyet olarak sizlerle kaynaşmak sizlerin arasında olmak sizlerin güvenliğini daha iyi sağlamak için bu gibi sosyal girişimlerde bulunduk. Aynı zamanda sizlerin düşüncesinde olan polislerin ceza yazan polis kapılar arkasında olan polis olgusunu ortadan kaldırmaktı. Bugün bu tabloyu gördüğümde başarılı olduğumuza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

“İNSANIMIZIN OLDUĞU HER YERE EĞİTİM GÖTÜRMEK ASLİ İŞİMİZ”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin de “Halk Eğitim Merkezi olarak insanımızın olduğu her yere eğitim götürmek bizim asli işimizdir. Bugün Emniyet Müdürlüğümüz ile yapılan protokolle başarılı örnek bir çalışma yapılmıştır. Birçok gencimiz de tiyatro kavramı oluşmuştur. Biz her kurumla ortak iş yapamaya hazırız. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz adına bende çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

GENÇLİK TİYATROSUNA BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

GENÇLİK TİYATROSUNA BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.