Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Balçova İlçe Başkanı Emrealp Ergül Oldu

Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Balçova İlçe Başkanı Emrealp Ergül Oldu

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, Balçova İlçe Başkanlığı’na Emrealp Ergül getirildi.Gençlik ve Spor Konfederasy...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, Balçova İlçe Başkanlığı’na Emrealp Ergül getirildi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararla Gençlik ve Spor Konfederasyonu Balçova İlçe Başkanlığı’na Emrealp Ergül’ün getirilmesine karar verildi. Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden, düzenlediği basın toplantısında Balçova İlçe Başkanlığı’na Emrealp Ergül’ün atandığını açıkladı. Halden, "Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda Gençlik ve Spor Konfederasyonu Balçova İlçe Başkanlığı’na Emrealp Ergül’ün getirilmesine karar verildi. Yeni Balçova İlçe Başkanı Emraalp Ergül tekstil sektöründe başarılı iş hayatına devam etmektedir. Konfederasyonumuzu başarıyla Balçova ilçemizde temsil edeceğine, topluma faydalı projeleri hayata geçireceğine inandığımız Emrealp Ergül’e başarılar dileriz" dedi.

İlçe Başkanı Ergül ise açıklamasında şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Konfederasyonu gibi önemli bir sivil toplum kuruluşunun Balçova İlçe Başkanlığı görevini şahsıma uygun görmelerinden dolayı onur duydum. Topluma fayda sağlayacak projeler gerçekleştirmek için çalışacağız. Toplumun her kesimine temas ederek güzel projeler yapmak istiyoruz. Kamu kurumlarımızla güç birliği yaparak Balçova’mıza sivil toplum kuruluşu olarak hizmet edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.