Gençoğlu’ndan Turgutlu’ya Hizmet Ziyareti

Gençoğlu’ndan Turgutlu’ya Hizmet Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu ilçesi Dağmarmara bölgesine bağlı Kabaçınar, Karaköy ve Kuşlar mahallelerini ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi’...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu ilçesi Dağmarmara bölgesine bağlı Kabaçınar, Karaköy ve Kuşlar mahallelerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçirdiği hizmetleri yerinde incelemek üzere ilçeye bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçede Dağmarmara bölgesinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Gençoğlu’na Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yol Şube Müdürü Emre Mermer ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar da eşlik etti. Gençoğlu bölgede ilk olarak Kabaçınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Gençoğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, sorunlarını dinledi. Gençoğlu vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallede bulunan derenin üzerinde düzenleme ve rekreasyon çalışması yapılabileceğini belirterek bu konuda proje çalışması yapacaklarını dile getirdi.

VATANDAŞIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Gençoğlu, Kabaçınar Mahallesi’nin ardından ise Karaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin mahalle kahvesinde Mahalle Muhtarı İlhan Sülün ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sülün’ün sorunları dikkatle dinleyen Gençoğlu, mahalle meydanına güzel bir düzenleme yapılabileceğini dile getirdi. Gençoğlu, Karaköy Mahallesi’nin ardından Kuşlar Mahallesi’ni de ziyaret ederek vatandaşların talepleri dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.