Genel Müdür Coşkun çalışmaları yerinde inceledi

Genel Müdür Coşkun çalışmaları yerinde inceledi

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 154 Mahalle Projesi kapsamında sıfırdan kanalizasyon hattı döşenen Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. G...

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 154 Mahalle Projesi kapsamında sıfırdan kanalizasyon hattı döşenen Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Genel Müdür Coşkun, daha yaşanılabilir ve temiz bir Manisa için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleleri sağlıklı altyapılar ile tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ne sıfırdan kanalizasyon hattı döşeniyor. Hızlı bir şekilde ilerleyen 14 kilometrelik çalışmayı MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yerinde inceledi. Genel Müdür Coşkun’a, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak ve firma yetkilileri eşlik etti. Kahvehanede Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Genel Müdür Coşkun, yürütülen altyapı çalışmaları ile Selimşahlar’da yıllardır beklenen hizmeti hayata geçirdiklerini ifade etti. Genel Müdür Coşkun, mahallenin tam anlamıyla dönüşümü yaşaması için 50 bin metrekare de kilit parke taş döşeyeceklerini sözlerine ekledi.

“Cengiz Başkanımızdan memnunuz”

Mahalle sakinlerinden Mehmet Kalpakoğlu, eskiden kanalizasyon hattı olmadığı için sıkıntı çektiklerini belirterek, “Cengiz Başkanımızdan memnunuz. Altyapı çilesinden kurtulacağız. Eskiden foseptik çukurları vardı. Bir sürü dertti. Çalışma bittiği zaman hepimiz rahatlayacağız” dedi.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Ozan, yapılan hizmetin önemine değinerek, “Çalışmalar çok güzel gidiyor. Yapandan da yaptırandan da Allah razı olsun” açıklamasını yaparken, Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı, “Çalışmalar güzel gidiyor. Mahallemizin kuruluşundan bu yana olmayan bir şey Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Daha yaşanılabilir ve temiz bir Manisa için çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 154 Mahalle Projesi kapsamında Manisalıları yıllardır bekledikleri hizmete kavuşturduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Daha yaşanılabilir ve temiz bir Manisa için çalışıyoruz. Bugüne kadar altyapısı bulunmayan Selimşahlar Mahallemize sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyoruz. Zahmetsiz nimet olmuyor. Mahallemizde hemşerilerimiz ile bir araya gelerek çalışmaların ilerleyişiyle ilgili bilgiler paylaştık. Selimşahlar Mahallemiz de altyapı dönüşümünü yaşayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden devam edecek. Yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.