“Genel Seçimlerde İzmir’de Üstün Başarı Bekliyoruz”

“Genel Seçimlerde İzmir’de Üstün Başarı Bekliyoruz”

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “Genel seçimlerde İzmir’de üstün başarı bekliyoruz” dedi.

- AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “Genel seçimlerde İzmir’de üstün başarı bekliyoruz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Çelik, AK Parti İzmir İl Yürütme Kurulu ile toplantı yaptı. İzmir’i dikkatle izlediğini belirten Çelik, “5. olağan kongre sürecindeyiz. Delege seçimlerimizi tamamladık. Önce ilçe kongreleri, ardından da il kongrelerini gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, birer demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştireceğimiz ilçe ve il kongrelerimizin, demokrasimize, partimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Genel seçimlerde İzmir’de üstün başarı bekliyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları gayret ederek başarıyı sağlayacaklardır, ben buna inanıyorum” dedi.

KONGREYE DAVUTOĞLU KATILACAK

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da Çelik’in ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, “AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 5. olağan kongremiz öncesinde geçen hafta mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Belirlenen takvim doğrultusunda önümüzdeki ay ilçe kongrelerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. 21 Ocak 2015 tarihinde de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla İzmir il kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Parti İzmir İl Teşkilatı tek vücut oldu, demokrasinin tüm güzelliklerinin yaşanacağı kongrelere gidiyor. Teşkilatımız büyük bir uyum ve ahenk içerisinde. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek, kongrelerin sonucunda kazanan AK Parti olacak, İzmir olacak. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımızın ziyareti bizi onurlandırdı” diye konuştu.

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI HASAN ALİ ÇELİK:

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI HASAN ALİ ÇELİK:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.