Genelkurmaydan Açıklama:

Genelkurmaydan Açıklama:

Genelkurmay Başkanlığı, Iğdır’da icra edilen arama tarama faaliyetinde 1,5 ton patlayıcı madde bulunduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Hakkari’de devam eden operasyonda, ya...

Genelkurmay Başkanlığı, Iğdır’da icra edilen arama tarama faaliyetinde 1,5 ton patlayıcı madde bulunduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Hakkari’de devam eden operasyonda, yapılan arama tarama sonucu bir sandık Bixi mühimmatı ile çok miktarda yaşam malzemesi bulunduğu kaydedildi.

1.5 TON PATLAYICI

Iğdır’da icra edilen arama tarama faaliyetinde 1,5 ton patlayıcı madde, 36 adet tüp (El Yapımı Patlayıcı olarak kullanılmak üzere), çeşitli örgütsel doküman ve muhtelif yaşam malzemesinin bulunduğu bildirildi.

Güvenlik güçlerince Hakkâri-Van karayolunda yapılan aramada bulunan bir adet El Yapımı Patlayıcının imha edildiği belirtildi.

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca; Erzurum’da 12, Ağrı’da iki, Kars’da bir kişi “Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık Yapmak” suçundan yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep’te yapılan kontrolde, DEAŞ terör örgütüne katılacakları değerlendirilen yabancı uyruklu dördü çocuk toplam 10 şahıs yakalandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.