Gerçek Bilgiye Ulaşmanın Varoluşsal Yolu!

Gerçek Bilgiye Ulaşmanın Varoluşsal Yolu!

Maha Yogi Patancali’nin asırlar önce yazdığı, Orijinal Yoga Sistemi’nin özeti Yoga Sutra, şimdi de asrımızın Büyük Üstadı Akif Manaf tarafından günümüzün insanı için tekrar yazıldı!

Günümüzün Yoga Sutra’sı, gerçeği içtenlik ve kararlılıkla arayanlar için Büyük Üstad’ın kaleminden Özgün Sanskrit lisanında hazırlandı.

Asırlar önce Maha Yogi Patancali’nin aydınlanma yolunun Üstadlarına 196  metin halinde yazdığı kılavuz eser, yeniden hayat buldu! Büyük Üstad Akif Manaf Yoga Sutra’yı 265 metin ile yeniden günümüz insanına sundu. 

Eserde Orijinal Yoga Sistemi olarak bilinen yöntembilimin sadece fiziksel değil, zihinsel, duygusal, zekasal ve ruhsal düzeylerde de nasıl olumlu etkiler yarattığı insanlığa anlatılıyor.

Çağlar boyu derin bir evrensel kavrayışa liderlik edecek eser, Büyük Üstad Akif Manaf’ın sade ve derin anlatısıyla tüm dünyaya aktarılıyor.

Ayrıca Büyük Üstad’ın Türkçe yazılmış “Yoga Nedir? Ne Değildir?” şaheseri ise Yoga Sutra’nın geniş açıklaması olarak dünya dillerine çevrilmekte, yayınlanmakta, dünyanın ilk ve tek özgün Yoga kitabı olarak insanlığa sunulmakta.  

kitap-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.