Geri dönüşüm parkı ziyaretçilerini bekliyor

Geri dönüşüm parkı ziyaretçilerini bekliyor

Merkezefendi Belediyesi'nce ilçeye kazandırılan Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor.

Merkezefendi Belediyesi'nce ilçeye kazandırılan Geri Dönüşüm Parkı ziyaretçilerini bekliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Doyasıya eğlenin çocuklar, Merkezefendi sizin gülüşlerinizle güzel" dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından çocukların rahat, temiz ve güvenli parklarda koşup oynayabilmesi için Servergazi Mahallesi'ne kazandırılan, tamamı metal, plastik, cam gibi atık malzemelerin yeniden değerlendirilmesiyle oluşturulan Geri Dönüşüm Parkı, ziyaretçilerini bekliyor.

Gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Merkezefendi Belediyesi, çocukların ve ailelerinin keyifli ve güvenli vakit geçirmeleri adına tematik parklar başta olmak üzere ilçeye birçok park kazandırdı.

"Merkezefendi sizin gülüşlerinizle güzel"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "İlçemize birbirinden güzel birçok park kazandırdık. Çocuklarımızın rahat, temiz, güvenli ve yeşillikler içinde rahatça oyun oynayabilmeleri için yaptık. Çocuklar Geri Dönüşüm Parkında, atıkların dönüşümüyle yapılan bambaşka bir dünyayı keşfediyor. Parklarımızı çocuklarımıza emanet ettik. Gönüllerince eğlensinler ve oynasınlar. Hepinizi, çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebileceği Geri Dönüşüm Parkımıza bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.