Germecik’te Seminerler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Germecik’te Seminerler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Germencik Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen ve Germenciklilerin yanı sıra birçok ilçeden gelen vatandaşların katılım sağladığı Ahmet Şerif İzgören semineri sonrası Germencik Belediyesi K...

Germencik Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen ve Germenciklilerin yanı sıra birçok ilçeden gelen vatandaşların katılım sağladığı Ahmet Şerif İzgören semineri sonrası Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler etkinliklerine devam ediyor.

Kadın Beyni Erkek Beyni kitabının yazarı ve İzgören Akademi’nin hocalarından Sinir Bilimci Dr. Serkan Karaismailoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı "Aile İçi Etkin İletişim Semineri" 9 Mart’ta Germenciklilerle buluşacak.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ‘’ Vatandaşlarımızın aile içinde yaşadıkları sıkıntıların ortadan kalkması ve daha iyi iletişim içerisinde olmaları adına bu tarz seminerlerin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu anlamda belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Eğitim ve öğretim alanında öğrenci ve öğretmenlerimize gerekli desteği sağlamaya çalışıyoruz. Fakat Öğrencilerin okulda aldıkları eğitimin dışında aile içi iletişiminde güçlü olması çok önemli. Türklüğün sembolü olan aile bağlarının güçlenmesi adına kendisini bu alanda ispat etmiş İzgören Akademi eğitimcilerinden Dr. Serkan Karaismailoğlu Kadınlar ve erkekler arasındaki farkları, karşı cinsin sizi kızdıran, güldüren hatta şaşırtan birçok tepkisinin nedenlerini bilimsel ve mizahi anlatımıyla konuklara anlatacağı bu seminere tüm vatandaşlarımızı beklerim’’ dedi.

9 Mart Perşembe günü saat 16:00 da Germencik Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilecek seminerde katılımcılar, Erkekler neden dinlemez? Acaba beyinlerimizin işitmeden sorumlu bölgeleri birbirinden farklı mı? Kadınlar çok mu konuşur? Kadınlardaki “dır dır” kavramı gerçek midir ve altında yatan sinir bilimsel açıklama nedir “Beni hiç anlamıyorsun” sözünü duymayan erkek var mıdır? Peki, kadınlar bu isyanlarında ne kadar haklılar? Erkekler mi yanılıyor, yoksa kadınları tatmin etmek gerçekten de imkânsız mıdır? Kadınlar özel günleri asla unutmazken erkekler nasıl bu kadar kolay unuturlar? Başlıklı soruların cevaplarını bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.