Germencik Belediyesi Hükümetten Erken Davrandı

Germencik Belediyesi Hükümetten Erken Davrandı

Son genel seçimlerde milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret uygulaması ilk olarak Aydın’ın Germencik ilçesinde çalışanları sevindirdi. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, asgari ücretli çal...

Son genel seçimlerde milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret uygulaması ilk olarak Aydın’ın Germencik ilçesinde çalışanları sevindirdi. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, asgari ücretli çalışan personelin ücretlerinin bundan sonra 1300 TL olarak ödeneceğini belirtti. Başkan Akın’ın açıklaması çalışanları sevindirdi.

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen müzik şöleni, Germenciklileri coşturdu. Germencik Belediyesi’nin yeni hizmet binası konferans salonunda dün gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Vokal Arya Çok Sesli Korosu ile Şehit Cafer Efe Yörük ve Zeybekler Derneği Halk Oyunları ekibi sahne aldı.

“BELEDİYE BAŞKANI AKIN SÜRPRİZE SÜRPRİZLE CEVAP VERDİ”

Vatandaşların da davetli olduğu geceye katılan Germencik Belediye başkanı Ümmet Akın, programda sürprizle karşılaştı. Doğum günü olan Belediye Başkanı Akın’a sürpriz yapan belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Akın, gecede yaptığı konuşmada sürprize sürpriz ile karşılık verdi. Vatandaşların doğum günü kutlama mesajlarının da yer aldığı videoların ardından doğum günü pastasını kesen Başkan Akın, sürprizi beklemediğini, hem şaşırıp hem de duygulandığını ifade etti. Akın, “Hükümet asgari ücreti 1300 TL olarak ilan etti. Ancak henüz bu uygulamaya geçmedi. Biz çalışanımızın lehine olan bu uygulamayı hükümetten önce başlatarak asgari ücretleri 1.300 TL’ye çıkardık. Emekçiden yana bir belediye başkanıyım. El ele doyduğumuz bu topraklar için hizmet ederken, çalışanlarımızın da huzuru ve mutluluğu, yüzlerinin gülmesi beni mutlu ediyor” diyerek çalışanlarını yaptığı açıklama ile sevindirdi.

Belediye Başkanı Akın ayrıca konserle ilgili yaptığı açıklamada “Sosyal belediyeciliğin en önemli yönü, kent halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamaktır. Kent kültürünü geliştirmeye yönelik düzenlenen bu etkinliklerle genç yetenekleri sosyal hayata kazandırmayı, kendilerini ifade etmelerini amaçlıyoruz. Bu gece de bizi ve kültürel değerlerimiz anlatan türkülerimizi dinlemek için davete katılan her izleyicimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.