Germencik Belediyesi yol yapımına yoğunlaştı

Germencik Belediyesi yol yapımına yoğunlaştı

Germencik Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Ortaklar’ın Yeşiltepe Mahallesinde yol alışmalarını yoğunlaştırdı.Germencik Belediyesi tarafından Yeşiltepe Mahallesi sokak ve caddelerinde yol çalışmaları de...

Germencik Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Ortaklar’ın Yeşiltepe Mahallesinde yol alışmalarını yoğunlaştırdı.

Germencik Belediyesi tarafından Yeşiltepe Mahallesi sokak ve caddelerinde yol çalışmaları devam ediyor. 2017 yılı sonuna kadar mahallede gerçekleşecek yol yapımını tamamlamayı hedefleyen Germencik Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmaları hızla yürütüyor.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; “Bu sene Germencik merkez ve mahallelerimizde planladığımız yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Asfaltlama çalışmalarını tamamladığımız 7 Eylül mahallemizde vatandaşlarımız çalışmadan memnun. Geçtiğimiz ay içerisinde Çarıklar mahallemizde yapımını tamamladığımız 7 bin metrekare yol çalışmasının ardından şimdi de Fen İşleri ekiplerimiz Ortaklar Yeşiltepe mahallesinde 11 bin metrekarelik parke döşeme çalışmasına başladılar. Belediye olarak yol sorunun büyük bir bölümünü çözdük, çalışmalarımız hızla devam ediyor ve bir ay içerisinde Yeşiltepe mahallesinde gerçekleşen bu çalışmayı bitirip çıkacağız. 2018 yılı içerisinde de planlamalarımız doğrultusunda mahallelerimizde yolu bozuk hiçbir sokak kalmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.