Germencikli Yörüklerden Aydınlı Yörüklere Ziyaret

Germencikli Yörüklerden Aydınlı Yörüklere Ziyaret

Aydın'ın Germencik ilçesinde yeni kurulan Germencik Yörükler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği faaliyetlerine dernek ziyaretleri ile başladı.

- Aydın'ın Germencik ilçesinde yeni kurulan Germencik Yörükler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği faaliyetlerine dernek ziyaretleri ile başladı.

İlk dernek ziyaretini Aydın Yörük Efe Derneğine gerçekleştiren Germencik Yörükler Derneği üyeleri, Aydın Yörük Efe Dernek Başkanı Muhsin Aydoğdu ile bir araya gelerek dernekler arasında bir çok konuda bilgi alışverişinde bulunmaya başladı.

Aydın ve çevresindeki Yörüklerin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlaması gerektiğini değinen Başkan Muhsin Aydoğdu, “Yörüklerin dernekleşip birbiriyle dayanışma içinde olması bizleri çok mutlu ediyor. Biz Aydın Yörük Efe Derneği olarak yeni kurduğunuz Germencik Yörükler derneğine elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Germencik Yörükler derneği Başkanı Yılmaz Kuzu da Başkan Aydoğdu'ya teşekkürlerini sunarak, Aydın Yörük Efe Derneğiyle birçok etkinliklerde birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını belirterek, Aydın’da 6 Eylül akşamı, Aydın Yörük Efe Kültür Derneğinin düzenlediği etkinliğe katılacaklarını, Aydın ve Germencik Yörüklerinin birlik beraberliğin temelini atacaklarını söyledi.

GERMENCİKLİ YÖRÜKLERDEN AYDINLI YÖRÜKLERE ZİYARET

GERMENCİKLİ YÖRÜKLERDEN AYDINLI YÖRÜKLERE ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.