Gezeroğlu: “Aydın Bu Takıma İnansın”

Gezeroğlu: “Aydın Bu Takıma İnansın”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, “Aydın bu takıma inansın” dedi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, “Aydın bu takıma inansın” dedi.

8 günde oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkartan, zirvenin 6 puan gerisinde bulunmasına rağmen Aydınlıları havaya sokmayı başaran Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, takıma inançlarının boşa çıkmadığını söyledi. Ligin ilk 4 haftasında aldıkları sıfır puana rağmen bir dakika olsun futbolculara inançlarının kaybolmadığını anlatan Gezeroğlu, “Bu takım rakiplerinden 40 gün eksik antrenman yaptı. Buna rağmen müthiş bir seri yakaladık. Futbolcular, teknik heyet hep birlikte durdu. Dediğimiz her şeyi yaptık. Aydın bu takıma inansın” dedi.

Gezeroğlu, hedeflerinin devre arasına kadar yenilmezlik serisini sürdürmek olduğunu kaydederek, “Devre arasında elimizdeki kadroya transfer yapmak istiyoruz. Gençlerbirliği’nde bulun Ersel bu isimlerden biri. Şu an için kesin bir şey yok. Transfer için şimdiden konuşmak istemiyoruz. Futbolcularımızın tamamına güveniyoruz. Bu takım taraftardan ve Aydın’dan destek gördüğü takdirde daha çok şey başaracaktır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.