Gezici Araştırma şirketi, Kuşadası anket sonucunu canlı yayında açıkladı: Behçet Alp kazanıyor!

Gezici Araştırma şirketi, Kuşadası anket sonucunu canlı yayında açıkladı: Behçet Alp kazanıyor!

Yerel seçimlere sayılı günler kala "Kuşadası'nda kim önde?" sorusunun cevabı, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gezici Araştırma Şirketi'nden geldi.

TV 100 Kanalı'nda Pınar Işık Ardor'un canlı yayınında konuşan Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici, Kuşadası anket sonuçlarını açıkladı. Gezici, "İYİ Parti Adayı Behçet Alp önde ve seçimi kazanabilir." dedi.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

TV 100 canlı yayınında Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici tarafından yapılan bu açıklama, Kuşadası gündemine bomba gibi düştü. Mevcut belediye başkanı Ömer Günel'in her konuşmasında yaratmaya çalıştığı "seçimi kazanıyoruz" algısı yerini hüsrana bıraktı.

FARK 5 PUAN VE ARTIYOR

Gezici Araştırma Şirketi'nin yaptığı ankete göre İYİ Parti Adayı Behçet Alp'in, mevcut belediye başkanı Ömer Günel'in 5 puan önünde olduğu ve farkın her geçen gün açıldığı bilgisine ulaşıldı. Aradaki bu büyük farkın, Ömer Günel'in görev süresi boyunca Kuşadası halkına hizmet etmemesi, ilçenin şaibelerle anılması ve yanlış uygulamaları vatandaşa dayatması nedeniyle oluştuğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum