Gizli tanık ‘Bulut’ Erkan Karaarslan mı?

Gizli tanık ‘Bulut’ Erkan Karaarslan mı?

FETÖ/PDY çatı davasında dinlenen gizli tanık Bulut, örgütün kullandığı yöntemleri detaylarıyla anlattı. Bulut’un anlattıkları FETÖ tutuklusu Erkan Karaarslan’ın Aydın Büyükşehir Belediyesinde yaptıklarıyla birebir benzerlik taşıyor.

Darbe girişiminden önce açılan ve aralarında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de yer aldığı 73 sanığın yargılandığı Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davasında gizli tanık Bulut dinlendi. Bulut’un duruşmada anlattıkları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’ye finansal destek sağlamaktan tutuklu danışmanı Erkan Karaarslan’ın Aydın BŞB’de yaptıklarıyla birebir aynı olması, ‘Gizli tanık Bulut Erkan Karaarslan mı?’ sorusunu gündeme getirdi.

Sabah gazetesinin haberine göre; örgütün Akdeniz sorumlusu olarak görev yaptığı dönemde Adana Büyükşehir Belediyesine daire başkanlarını, şube müdürlerini, genel sekreteri ve yardımcıların, genel müdürleri hatta zabıtalara kadar bütün atamaları kendisinin yaptığını savunan Bulut, "Adam memur olmak için 25 bin lira veriyordu. Bu şekilde bir kalemde 20 trilyon kadar bir para himmet alındı. Daha sonra maaşlarını aldıklarında da düzenli olarak himmet veriyorlardı. Adana'da bulunduğumuz dönemde örgüt 1 milyar TL'nin üzerinde para aldı. Bunlar belgeleriyle ortaya koydum. Adana belediyelerin ele geçirilmesi için ilk pilot ildir." ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi FETÖ belediyeler imamı diye anılan Erkan Karaarslan, sevgilisi Özlem Bayraktaroğlu, bacanağı Muharrem Şanlı, Mersin Ağır Ceza Mahkemesinde beraber yargılandığı ve adli kontrol şartıyla serbest kalan Ümit Erkan’ın da aralarında bulunduğu birçok ismi Aydın Büyükşehir Belediyesinde üst düzey görevlere atamasını sağlamıştı. Bu isimlerle çalışmaya devam eden Başkan Çerçioğlu’nun bu tutumu eleştirilere neden olmuştu.

Gizli tanık Bulut’un çarpıcı FETÖ itiraflarını gündeme getiren Antifiravunist isimli sosyal medya kullanıcısı, “Gizli tanık "Bulut" Erkan Karaaslan olmasın? O'na çok benziyor çünkü” dedi.

İşte Antifiravunist’in o paylaşımları:

face-1-004.jpgface-2-003.jpgface-3-003.jpg

 

 "Gizli tanık Bulut'tan çarpıcı FETÖ itirafları!" haberi için LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.