Gökalp İçer: ICRYPEX Globalde de büyüyor!

Gökalp İçer: ICRYPEX Globalde de büyüyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Gökalp İçer’in yaptığı Türkiye merkezli ICRYPEX; global ölçekte büyümesini hızlandırmak amacıyla önemli bir adım daha atarak Brezilya ve Güney Afrika'da işlemlerine başladı.

ICRYPEX, dünya genelindeki kullanıcıları dijital varlık ve yeni nesil kripto çözümleri sunma vizyonuna yönelik adımlarını hızlandırıyor. Yenilikçi yaklaşımı ve güvenilir altyapısıyla tanınan şirket, Türkiye'nin ötesine geçerek Latin Amerika’da Brezilya’da, Afrika kıtasında ise Güney Afrika'da varlığını genişletiyor.

Türk kripto para borsasının bu adımı, küresel arenada daha geniş bir kitleye hizmet sunma ve kripto para ekosisteminin büyümesine katkıda bulunma hedefini destekliyor. Özellikle, Brezilya ve Güney Afrika gibi bölgelerdeki kripto para kullanımının artmasıyla şirket, bu pazarlarda etkin bir oyuncu olmaya hazırlanıyor.

“Dünya çapında tanınan bir aktör haline geleceğiz”

ICRYPEX'in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, "ICRYPEX'in faaliyetlerine Güney Afrika ve Brezilya gibi önemli bölgelerde başlaması, küresel liderlik hedefini güçlendirmek ve Latin Amerika'da etkin bir varlık oluşturmak adına kritik bir adımdır. Halihazırda kurduğumuz iş birlikleri ile dünyanın pek çok bölgesinden yerel para birimleri ile yatırma, çekme ve alım satım işlemlerini yapabilmekteyiz. Bu çok büyük bir avantaj. Ayrıca yine tüm dünyada benimsenmiş güvenlik kuralları çerçevesinde kullanıcılarımızı hızlı ve güvenli bir şekilde platformumuza üye yapabiliyoruz. Latin Amerika ve Güney Afrika bölgelerindeki yüksek adaptasyon ve ICRYPEX’in yıllardır süregelen finansal kurum sorumluluğundaki iş yapış şekli bir araya geldiğinde 2024 sonuna kadar dünya çapında tanınan bir aktör haline gelmemiz kaçınılmazdır." ifadelerini kullandı.

ICRYPEX Hakkında

ICRYPEX, finansın geleceğini tasarlamak için kurulmuş lider kripto para ve dijital varlık platformudur. 2018 yılında İstanbul’da kurulan ICRYPEX, milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve operasyonlarını küresel olarak genişletme yolunda ilerletmektedir. ICRYPEX, kullanıcılarına kolaylık ve erişilebilirlik sunarak sürekli olarak yenilik yapmayı ve finansal kurum sorumluluğu ile her zaman şeffaf olmayı ilke olarak benimsemiştir. Küresel, güvenilir, kullanımı kolay, hızlı, düşük komisyonlu, çok varlıklı bir kripto para platformu olmanın yanı sıra NFT platformu, 7/24 hizmet desteği ve kullanıcıların danışabileceği kripto para yatırım uzmanları bulunmaktadır. ICRYPEX; spora, genç sporculara, eğitime ve finansal okuryazarlığa verdiği destekle topluma fayda sağlamaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.