Gökçekin Çerçioğlundan Ne Farkı Var

"Gökçek'in Çerçioğlu'ndan Ne Farkı Var"

Rakiplerini geride bırakarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu mazbatasını alamadı. CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, “Gökçek’in Çerçioğlu’ndan ne farkı var” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde en yakın rakibi AK Parti adayı Mustafa Savaş’a 96 bin, MHP adayı Ali Uzunırmak’a 145 bin fark atarak seçilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu henüz mazbatasını alamadı.

"GÖKÇEK'İN ÇERÇİOĞLU'NDAN NE FARKI VAR?"

Ankara’da AK Parti adayı Melih Gökçek ile CHP adayı Mansur Yavaş’ın birbirine çok yakın oy alması ve yapılan itirazlara rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in mazbatasını aldığını hatırlatan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, “Ankara’da tartışmalı bir seçim yaşanmasına karşın belediye başkanı mazbatasını alırken en yakın rakibine 96 bin fark atan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mazbatası hala verilmedi. Ankara'da YSK'ya itiraz olduğu halde mazbata verilirken, Aydın’da mazbata vermek için daha ne bekleniyor? Melih Gökçek’in Özlem Çerçioğlu’ndan ne farkı var?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

bayram-inci-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.