Gökçukur’un Kaderi Manisa Büyükşehir Belediyesiyle Değişti

Gökçukur’un Kaderi Manisa Büyükşehir Belediyesiyle Değişti

Manisa merkezde hayata geçirilen projelerin yanı sıra ilçe merkezleri ile birlikte mahallelerinde de sorunlara el atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Gökçukur Mahallesinin de kaderini değiş...

Manisa merkezde hayata geçirilen projelerin yanı sıra ilçe merkezleri ile birlikte mahallelerinde de sorunlara el atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Gökçukur Mahallesinin de kaderini değiştirdi. İçme suyu ve kanalizasyon hattı komple yenilenen mahalleye şu ana kadar 15 bin metrekare kilit parke taşı döşendi. Mahalleyi ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalleli tarafından çiçeklerle ve teşekkür pankartlarıyla karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’ı ziyaretinde önemli hizmetlerin kazandırıldığı Gökçukur Mahallesini de ziyaret etti. Mahalleyi ziyaretinde Muhtar Ramazan Gökçe ve mahalleliler tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, şube müdürleri ve Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman eşlik etti. Başkan Ergün’ü çiçekler ve teşekkür pankartlarıyla karşılayan Gökçukurlular, Başkan Ergün’e hizmetleri için teşekkür etti. Başkan Ergün mahalleyi ziyaretinde çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

“Mahalleye önemli hizmetler kazandırıldı”

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökçukur Mahallesine önemli hizmetler kazandırıldı. Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte köyden, mahalleye dönüşen Gökçukur’un kaderi de değişmiş oldu. İlk olarak alt yapısı yenilenen Gökçukur’a, bin 160 metre kanalizasyon hattı döşendi. Bununla birlikte bin 505 metre içme suyu hattı çekilen Gökçukur’a alt yapı çalışmalarının hemen ardından kilit parke döşenmeye başlandı. Şu ana kadar 15 bir metrekare kilit parke döşenen Gökçukur’da bu çalışmaların devam ettiği belirtildi.

“Hizmette ayrım yapmadık”

Gökçukur’u ziyaretinde mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir olduktan sonra yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. Manisa Belediyesi döneminde merkezde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra da ilçelerde hizmet ayrımı yapmadıklarının altını çizen Başkan Ergün, “Biz hizmet için bu makamlara geldik. Bize oy vermiş, vermemiş ayrımı gözetmeden sizlere hizmet ulaştırıyoruz. Bugüne kadar bunu kendimize görev edindik. Bundan sonra da bu çizgimiz devam edecek” dedi.

Gökçukur’a yapılan hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Ergün, il genelinde ulaşım konusunda da önemli ataklar yaptıklarının altını çizdi. Yeni araçların ilçe merkezlerinde ve mahallelerde hizmete başladığını hatırlatan Başkan Ergün, yakın zamanda tüm ilçelerde araç sayısının daha da artacağını müjdeledi.

“Mahalleliler teşekkür etti”

Gökçukur Mahalle Muhtarı Ramazan Gökçe ve mahalleliler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’e teşekkür eden mahalleliler hizmetlerle birlikte mahallenin daha yaşanabilir bir duruma geldiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.