Gökyüzü, Rengarenk Uçurtmalarla Süslendi

Gökyüzü, Rengarenk Uçurtmalarla Süslendi

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde bir araya gelen genç yaşlı binlerce kişi, uçurttuğu uçurtmalarla gökyüzünü süsleyerek renkli görüntüler oluşturdu.

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde bir araya gelen genç yaşlı binlerce kişi, uçurttuğu uçurtmalarla gökyüzünü süsleyerek renkli görüntüler oluşturdu.

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çekmeköy Belediyesi bahçesinde düzenlenen şenliğe Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanı sıra binlerce vatandaş katılırken, Başkan Poyraz tarafından dağıtılan rengarenk uçurtmaları almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

ÇOCUKLARDAN ÇOK BÜYÜKLER EĞLENDİ

Güzel havayı fırsat bilen veliler ise çocuklarını bahane edip, çocukluğundaki gibi uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Çocuklarıyla birlikte şenliğe katılan vatandaşlar Atilla Yılmaz, çocuklarla birlikte eğlendiğini ifade ederek, “Rüzgar az olduğu için ben idare ediyorum şu anda rüzgar çok olsun ben çocuklara vereceğim. Önce biz biraz tadını çıkartalım sonra onlara vereceğim uçurtmayı. Gayet güzel ve başarılı bir etkinlik çocukları bir araya toplamışlar teşekkür ediyoruz” dedi.

Kızlarıyla birlikte uçurtma uçuran Zehra Akçay ise Çekmeköy Belediyesi’ne teşekkür ettiğini ifade ederek, “Belediyemiz güzel bir organizasyon yapmış teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum herkesi. Çocuklarımızı mutlu etmek için uçurtmaya çalışıyorum. İki tane kızım var ikisi de burada, uğraşıyoruz onlarla eğleniyoruz” şeklinde konuştu.

Torunu Eren ile birlikte şenliğe gelen Fikriye Özçelik ise rüzgardan dolayı uçurtmayı uçurmakta güçlük çektiklerini söylerken Eren Özçelik ise güzel bir etkinlik olduğunu belirtti.

“GÖKYÜZÜ UÇURTMA BOLLUĞU İLE GÜZELLEŞTİ”

Renkli bir ortamda Çekmeköylü vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Gökyüzü adeta uçurtma bolluğu ile güzelleşmiş. Ne mutlu bize ki böyle evlatlarımızı çocuklarımızı böyle güzel bir günde mutlu edebiliyoruz. Okul sezonu bitiyor onlara bir karne hediyesi bir güzel günü yaşatmak istedik. Bizim zamanımızda belediyelerin böyle uçurtma şenliği imkanları olmazdı kendimiz alırdık uçurtmaları böyle yapıştırmasını da yapar ve uçururduk uçurtmaları. Bugün ise elhamdülillah belediye imkanları ile bu hizmetlerimiz yapılıyor. Bu da çok güzel bir hizmet olsa gerek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.