Gölbaşı Kaymakamı Mahalle Ziyaretlerine Başladı

Gölbaşı Kaymakamı Mahalle Ziyaretlerine Başladı

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, beraberindeki birim müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret etmeye başladı. Gölbaşı’nda ilk defa geniş kapsamlı gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Şahin Aslan muh...

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, beraberindeki birim müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret etmeye başladı. Gölbaşı’nda ilk defa geniş kapsamlı gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Şahin Aslan muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunları birinci ağızdan dinleyecek. Kaymakam Şahin Aslan’ın ve birim müdürlerinin ilk durağı İkizce mahallesi oldu. İkizce mahallesinin ardından Dikilitaş, Boyalık ve Oyaca mahalleleri ile devam eden ziyaretlerde Kaymakam Aslan, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli birim müdürleri ile birlikte muhtarın ve vatandaşların şikâyetlerini dinledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Aslan, ilgili kurum müdürlerine şikâyetleri not ettirerek, bu sorunların çözümü noktasında talimat verdi.

Ziyaretlerde Kaymakam Şahin Aslan’a kaymakamlık birim müdürlerinin yanı sıra Gölbaşı Jandarma Komutan Vekili Mikail Kayhan, Gölbaşı Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görevli müdürler eşlik etti.

Kaymakam Şahin Aslan yapmış olduğu ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin yaşanan sıkıntıları muhtarlar aracılığı ile kendilerine iletmelerini isteyerek, “Siz, bize şikâyetlerinizi iletin. Biz de hızlı bir şekilde çözüm arayışı içerisine girelim. Gerekli kurumlara bu şikâyetleri aktaralım” şeklinde konuştu.

MEMNUNİYET VERİCİ

Yaklaşık 20 kişilik heyetle köy statüsünden mahalleye dönüşmüş olan bölgeleri gezen Kaymakam Şahin Aslan, yapmış olduğu ziyaretlerde yaşanan sorunları bir bir yerinde gördü. Gölbaşı’nda ilk defa geniş kapsamlı yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulunarak, başta Kaymakam Şahin Aslan olmak üzere ziyaret programına katılan herkese teşekkür ettiler.

Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ziyaret programı kapsamında köyden mahalleye dönüşmüş olan yerleşim alanları teker teker ziyaret edilerek sorunlar yerinde dinlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.