Gold Wing Tutkunları Kuşadası’nı Ziyaret Etti

Gold Wing Tutkunları Kuşadası’nı Ziyaret Etti

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing tutkunları, Gold Wing Riders Turkey tarafından organize edilen Gümüldür ve Kuşadası buluşması kapsamında...

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing tutkunları, Gold Wing Riders Turkey tarafından organize edilen Gümüldür ve Kuşadası buluşması kapsamında Kuşadası’nı ziyaret etti.

İstanbul’dan 50 motosiklet ile yola çıkan 80 Gold Wing Riders Turkey üyesini Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri karşıladı. İlk olarak Güvercinada’yı ziyaret eden Gold Wing tutkunları daha sonra motosikletlerini Kuşadası Atatürk Meydanı’na park ederek Kuşadası sokaklarını gezdiler.

Kuşadası’nın önemli bir turizm merkezi olduğunu söyleyen Gold Wing Riders Turkey Başkanı Sina Afyoneri "Ülkemizde yaşanan tatsız olaylardan kaynaklı turizm bu yıl kötü bir dönem geçirdi. Biz Gold Wing üyeleri de Türkiye’de önemli bir turizm merkezi özelliğine sahip olan Kuşadası’nı ziyaret ederek kente enerji katmak istedik. Bu akşam Kuşadası’nda konaklayıp yarın ise İstanbul’a doğru yol alacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.