Golden City Awards’tan ’Büyük Şehircilik’ Zirvesi

Golden City Awards’tan ’Büyük Şehircilik’ Zirvesi

Golden City Awards’ın ikincisi bu yıl içinde şehircilik zirvesinin de yer aldığı geniş bir programla İstanbul da yapılacak.Geçen yıl ilki düzenlenen Golden City Awards ödül töreninin ardından, bu yıl...

Golden City Awards’ın ikincisi bu yıl içinde şehircilik zirvesinin de yer aldığı geniş bir programla İstanbul da yapılacak.

Geçen yıl ilki düzenlenen Golden City Awards ödül töreninin ardından, bu yıl içinde şehircilik zirvesinin de yer aldığı geniş bir programla ikincisi İstanbul da yapılacak. Tüm şehirlerin ve bu alanda faaliyet gösteren tüm sektörlerin bu zirvede buluşacağı belirtildi. Ayrıca oluşturulacak fuar alanında standart da şehircilik teknolojileri ve projeler sergilenecek.

“GOLDEN CİTY AWARDS DEVLETİN ZİRVESİ AĞIRLAYACAK”

Altın kent platformu başkanı Cenap Tuncer, bu yıl iki gün sürecek olan şehircilik zirvesinin, son günü akşamı büyük ödüllerin devletin zirvesinin katılımı ile sahiplerini bulacağını söyledi. Tuncer, ulusal medyanın canlı yayınlayacağı ödül töreninde görsel şölen eşliğinde şehircilik alanında pek çok seçkin davetlinin huzurunda sahiplerine verileceğini belirterek "Golden City Awards şehircilik alanında başarıyı ödüllendirmek ve yenilerini teşvik etmek üzere düzenlediği organizasyon ülkemizde büyük ses getirdi. Düzenlendiği ilk günden itibaren zirveye oturan yarışma şehirciliğin önemini bir kez daha ortaya koyarak bu alanda önemli farkındalık oluşturdu” dedi. Gerek devletimizden gerekse özel sektör yöneticilerinden tebrik telefonları aldıklarını belirten Tuncer, “Platform yönetimi olarak aldığımız kararla bu yıl Golden City Awards şehircilik yarışmasının içeriğini genişletme kararı aldık. program içersinde şehircilik zirvesi ve fuarın da yer aldığı dev bir organizasyona imza atacağız. Kente ve insan hayatına değer katan tüm unsurları yarıştırıp başarılı bulunan proje ve yöneticileri bilim kurulumuzun değerlendirmesi halkımızın oyları ile ödüllendireceğiz. Altın kent platformunu, kent kültürü ve şehircilik bilincini toplum nezdinde oluşturmak, kentlerin gelişmesine ve markalaşmasına katkı sağlamak üzere ülkemizde tüm şehirlerde düzenlediği sempozyumların ardından İstanbul’da tüm kentlerin buluşacağı, büyük şehircilik zirvesine hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

“TÜM SEKTÖRLER ZİRVEDE BİR ARAYA GELİYOR”

Tuncer, tüm sektörlerin zirvede bir araya geleceğini belirterek “Bu yıl şehircilik alanında pek çok sektörü de bir araya getirecek olan zirvede başta belediyeler, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, bakanlıklar, inşaat firmaları, peyzaj firmaları, teknoloji firmaları, alt yapı ve üst yapı firmaları, turizm firmaları, bilişim firmaları, üniversiteler, iş dünyası, sanat dünyası, akademisyenlerin de içinde yer aldığı daha pek çok sektör ve konuklarını ağırlayacak”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.