Gölmarmaralı üreticilere destek

Gölmarmaralı üreticilere destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçesine bağlı Çömlekçi, Hıroğlu ve Beyler mahallelerini ziyaret ederek, ilçede Büyükşehir Belediyesi desteğiyle hayata geç...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçesine bağlı Çömlekçi, Hıroğlu ve Beyler mahallelerini ziyaret ederek, ilçede Büyükşehir Belediyesi desteğiyle hayata geçirilen kırsal yatırımlar yerinde incelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına Bağlı Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta, Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay ve Veteriner Hekim Halil Erşahin, Gölmarmara ilçesine bağlı Çömlekçi, Hıroğlu ve Beyler mahallelerini ziyaret ederek, üreticilerle bir araya geldi. Kırsal Hizmetler Dairesi temsilcilerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de eşlik etti. İlçede arıcılıkla geçimini sürdüren Mustafa Savaşcı’ya teslim edilen ana arıları da yerinde inceleyen ekip, arıların bakımını yapan Orhan Türkan ile sohbet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi ekipleri, Çömlekçi ile Hıroğlu Mahallesi’ndeki üreticilerin yararlanacağı 100 ton kapasiteli tarımsal sulama havuzunda da incelemede bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tarımsal kalkınmayı geliştirecek projelerin Gölmarmara’da da bir bir hayata geçtiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, Gölmarmaralı üreticiler adına Başkan Ergün’e ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.