Göltürkbükü’nü kana bulayan zanlı: “Ben kimseyi öldürmedim”

Göltürkbükü’nü kana bulayan zanlı: “Ben kimseyi öldürmedim”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki beach kulübe silahlı saldırı düzenleyen saldırgan, adliye çıkarılırken “Ben kimseyi öldürmedim” dedi.Bodrum’un Göltürkbükü Mahallesi’nde, birine ünlü şarkıcı Berksan’ın...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki beach kulübe silahlı saldırı düzenleyen saldırgan, adliye çıkarılırken “Ben kimseyi öldürmedim” dedi.

Bodrum’un Göltürkbükü Mahallesi’nde, birine ünlü şarkıcı Berksan’ın da ortak olduğu iki beach kulübe 30 Temmuz’da silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 1 kişi ölürken, 4 kişi yaralanmıştı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı delil tespitine yönelik çalışmalar neticesinde ilk etapta 4 şüphelinin kimliğinin belirlendiği öğrenildi. Çıkarılan yakalama emirleriyle 3 şüpheli Ankara ve Antalya’da yakalanarak Bodrum’a getirildi.

Özel ekip yakaladı

Ankara ve Muğla jandarma komutanlığından özel bir ekip kurularak konuyla ilgili tahkikat başlatıldı. Binlerce kamera kaydı izlenerek şahısların kimlikleri tespit edildi. Bir kişinin araç sürücüsü, diğer kişinin gözcü ve D.Ç.’nin ise saldırıyı düzenleyen olduğu anlaşıldı. Teknik takip yapan jandarma ekipleri saldırıyı düzenleyen kişiyi Ankara’da yakaladı. Sürücü ve gözcüyü ise Antalya’da yakalayan ekipler, zanlıları Bodrum’a getirdi.

Saldırıyı itiraf etti

1 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralayan D.Ç. jandarma tarafında sorguya alındı. Çapraz sorguya alınan D.Ç. ilk ifadesinde 2 mekana da kendinin ateş ettiğini söyledi. Mekanlarla bir alakası olmadığını söyleyen D.Ç., kişisel problemi olduğu bir kişi yüzünden saldırıyı düzenlediğini de ifadesine ekledi.

"Ben kimseyi öldürmedim"

Ankara’dan Bodrum’a getirilen zanlı ilçe jandarma komutanlığındaki sorgusunun ardından Bodrum adliyesine getirildi. D.Ç. adliyeye çıkarılırken “ben kimseyi öldürmedim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.